A Greenbox stúdió: kiváló referenciák nyomában

A Greenbox fotóstúdió, és a portfólió elkészítése

Miután az elmúlt karantén időszak igencsak rossz hatással volt mind az én, mind a párom lelkivilágára, elhatároztuk, hogy kicsit kilépünk a komfortzónánkból és jelentkezünk, mindenféle filmes castingra, csak úgy hobbi folytán, hogy elrepüljön az időnk. Alapvetően én elsősorban nem igazán gondoltam komolyan ezt a jellegű „munkát”, majd amikor pár hét leforgása alatt azon kaptuk magunkat, hogy folyamatos jellegű megkereséseket kapunk, rájöttünk arra, hogy szükségünk lesz egy portfólióra, melyet a Greenbox fotóstúdióban kívántunk elvégezni. Személy szerint én abszolút meglepődtem azon, hogy ilyen mértékű kereslet van ránk, így abszolút úgy véltem, hogy érdemes belefektetni egy ilyen jellegű portfólióba, méghozzá minél hamarabb, tekintve, hogy egy profi portfólióval sokkalta több megkeresést lehet kapni egy profi portfolió birtokában, mintsem anélkül, hiszen kiváló reklám, ha van egy kiváló portfóliónk. Így eldöntöttük, hogy ezt elkészítjük és elkezdtem stúdiók után kutatni és így találtam rá a Greenbox fotóstúdió weboldalára, ahol fantasztikus portfólió elkészültét láttam alternatívába.

A Greenbox fotóstúdióról általában

Alapvetően célunk volt egy olyan professzionális portfóliót létrehozni, melyben abszolút nem probléma az, ha kicsit elvont és valóságtól elrugaszkodott képek készülnek. Így maga a Greenbox fotóstúdió greenbox lehetősége szinte alapfeltétel volt számunkra, hiszen, mint jól tudjuk a greenbox a tökéletes illúzió maga, amire tulajdonképpen bármit rá tudunk vetíteni, amit csak elgondolunk. A greenbox maga a tökéletes illúzió. A virtuális valóság megtestesítője a fantáziánk teljes szabadon engedése és szárnyalásának a lehetősége. A greenbox stúdió greenboxainak a lényege az, hogy az adott zöld hátteret, professzionális technológia segítségével pillanatok alatt képes eltüntetni és a helyébe valami egészen újat létrehozni, mely ugyan számunkra abszolút egyértelmű, hogy a fantáziánk és az elgondolt illúzió világ egy része, mégis a külvilág már csak a fantasztikus eredményt látja. A greenbox stúdió technológiája mára már oly annyira professzionális, hogy laikusként egyszerűen képtelenek vagyunk megállapítani, hogy az illető valóban ott van vagy a háttér mindössze egy virtuális valóság szüleménye.

A Greenbox stúdió szolgáltatásai

A greenbox stúdió abszolút professzionális és széles körű szolgáltatást nyújt azoknak, akik érdeklődnek az ilyesfajta technológia iránt. Lehetőség van stúdió bérlésre, amely nem csupán magát a helység bérlését foglalja magába, hanem ezzel egyetemben az ár magába foglalja a hozzá tartozó világítás technikát, illetve ha arra van igény további technológiát is igénybe lehet venni megegyezés szerint. Továbbá még szintén lehet igényelni segítségképpen egy stúdiómenedzser-technikus helyszíni közreműködését is a felvétel egész ideje alatt. Mi speciel nagyon gondolkozunk a szolgáltatás ezen részének a kibérlésével, ugyanis mivel mi nem vagyunk profik az adott témában, nyilvánvalóan szükségünk lenne némi segítségre ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni a fotózás és emellett még a legprofesszionálisabb eredményt is ki tudjuk hozni az adott szituációból.

Továbbá miután több castingon is találkoztam olyan jellegű kéréssel, hogy rövid bemutatkozó videót kértek tőlünk, úgy gondoltuk, hogy egyaránt ezt is megvalósítjuk a greenbox stúdió szolgáltatásain belül, így némi segítséggel egy egyszerű bemutatkozó videót is leforgattunk a greenbox segítségével, mely mögé a professzionális technológiának köszönhetően sikerült egészen zseniális dizájnt kölcsönözni, melytől kiváltképpen különleges lett a teljes végeredmény.

Továbbá szintén a Greenbox stúdió szolgáltatás keretei közé tartozik az a lehetőség is, hogy lehetőség van jelmez, szereplők, kellékek, styling, és akár még statiszta igénybe vételére is, de e bővebb információk érdekében ajánlom figyelembe weboldalát, ahol az érdeklődők rendkívül részletes tájékoztatást kaphatnak, és mindemellett még egy korrekt ajánlatkérésre is akad lehetőségük.

Én személy szerint abszolút nem bántam meg, hogy pénzt, időt és energiát fektettem bele abba, hogy elkészítsünk magunknak egy igazán specifikusan professzionális portfóliót a Greenbox stúdió keretein belül a párommal egyetemben, ugyanis véleményem szerint ennek a befektet energiának és pénznek a sokszorosa fog megtérülni számunkra méghozzá viszonylag rövid idő alatt, Akit bővebben érdekelnének a Greenbox stúdió lehetőségei, illetve szolgáltatásai az látogasson el a weblapukra és érdeklődjön a szolgáltatásai felől kedvére.