Munkásszálló Győr, avagy a munkásszállók, mint ideiglenes szállás lehetőségek

Munkásszálló Győr, avagy a munkásszállók, mint szállások

Alapvetően úgy gondolom, hogy a munkásszállók, mint olyanok általában kellően komoly bizalmatlanságot ébresztenek az emberekben, pedig őszintén szólva abszolút nem értem miért alakult ki ez a sztereotípia, ugyanis a munkásszállók abszolút nem az a koszos, büdös és még hosszan sorolhatnám a különböző kéretlen negatív jelzőket, melyekkel felhatalmazzák az emberek. Én személy szerint az egyik legjobb barátomnak köszönhetően próbálhattam ki a munkásszálló Győri verzióját, ugyanis az illetőnek munkalehetőség miatt muszáj volt ideiglenesen, heti pár alkalommal Győrbe tartózkodnia. Így úgy gondolta, természetesen hosszas gondolkodás és győzködés következtében, hogy számára kiváló lehetőség lesz a munkásszálló Győr opciója. Természetesen valamelyest én is egyetértettem az adott eshetőséggel, ugyanis ténylegesen teljesen értelmetlen lett volna számára napokra kibérelni egy albérletet, vagy beköltözni egy szállodába, így úgy gondolom, hogy a lehető legjobb döntést hozta miszerint beköltözött egy munkásszállóba, Győrbe. A tapasztalatiról az alábbiakban bővebben fogok értekezni, viszont szükségesnek tartom megemlíteni azt is, hogy emellett egészen biztosan az én benyomásomat is szeretném a kedves olvasó elé tárni, hiszen úgy tartom, hogy miután szemtanúja voltam a munkásszálló Győr opciójának, így abszolút hiteles tanúként tudok arról írni, hogy pontosan, hogyan is néz ki az adott helység, milyen opciók vannak ott és mennyire éri meg szerintem ezt a lehetőséget választani. Az alábbiakban erről írnék röviden.

Munkásszálló Győr, avagy a munkásszállók opciója

Be kell, valljam, őszintén első ízben én is elképesztően sok előítélettel indítottam neki ennek az egész folyamatnak, hiszen mégiscsak az egyik legjobb barátom majdnem, hogy teljes hét közbeni lakhatásáról volt szó, mely azért valljuk be az életének egy igencsak jelentős szakasza. Természetesen nyilvánvaló volt számomra, hogy ezt a lehetőséget egészen biztosan muszáj elfogadnia. Hiszen bármennyire is jól keres nem áll módjában két albérletet fent tartania, viszont emellett pedig szintén elég nagy probléma, hogy amennyiben nem vállalja el a munkát, melyet építésvezetőként kapott Győrben, akkor tulajdonképpen nincs is értelme annak, hogy ebben a szakterületben dolgozik, hiszen olyan vissza nem térő lehetőséget kapott, mely számára hatalmas szakmai előrelépés, amely ténylegesen egészen biztosan nagyon sokba fogja segíteni a jövője során. Így az egészen biztos volt, hogy el kell vállalnia ezt a ténylegesen kihagyhatatlan lehetőséget, a kérdés már csupán annyi volt, hogy valójában ezt a lehetőséget mégis, hogyan tudja elvállalni abban az esetben amennyiben továbbra is Budapesti lakos marad. Az abszolút egyértelmű volt, hogy nem fogja a továbbiakban bírni azt, hogy folyamatos jelleggel ingázzon Budapest és Győr között ezért egészen egyértelmű volt, hogy amennyiben elvállalja a munkát, márpedig egyértelmű volt, hogy elvállalja, akkor szükséges számára egy szálláshely méghozzá minél hamarabb és minél olcsóbban, hogy meg is érje a munka. Elsősorban elkezdtünk nézni számára ARBNB- ket, majd hoteleket, de rájöttünk, hogy azt az árkategóriát abszolút nem éri meg számára megfizetni, így egészen biztos, hogy az elkövetkezendő időszakban egy olyan szállást kell találnia, mely viszonylag olcsóbb. Így találtunk rá a munkásszálló Győr lehetőségére, méghozzá az alábbi linken http://munkasszallok.hu/varos/gyor/ mely egy egészen új perspektívát nyitott számunkra.

Hogyan értékelhető a munkásszállás Győr városában?

Bár először meglehetősen szkeptikusan álltunk a dologhoz, hiszen tulajdonképpen egyikünk sem igazán bízott abban, hogy ez egy megfelelő alternatíva lesz, azért mindenképpen adtunk egy esélyt annak, hogy meglessük milyen lehetőségeket kínál a munkásszálló Győr lehetősége és meg kell mondanom abszolút meg voltam lepődve azon, hogy kifejezetten pozitív csalódás ért. Miután a haveromnak kifejezetten nagy szüksége volt arra, hogy külön szobája legyen ezért alapból csak az egy szobás lehetőségeket vizsgáltuk meg. A szoba maga saját fürdővel és mellékhelységgel volt felszerelve. Maga a szoba illetve a fürdő is elképesztően tiszta volt és teljesen kifogástalan, továbbá emellett maguk a folyósok is teljesen rendezettek, korrektek és tiszták voltak. A közös helységek, mint az étkező, illetve az emeletenkénti mini konyha is abszolút megfelelt tulajdonképpen mindenfajta elvárásnak, amit csak elő ízben kitűztünk magunknak. Így összességében azt kell, hogy mondjam, hogy abszolút meg voltam elégedve magával a hellyel és tulajdonképpen mindennel, amit csak ott található.